nfcbg.eu

Услуги

Вътрешен транспорт

Все повече клиенти ни се доверяват, когато се нуждаят от вътрешен транспорт в България. Ние се грижим за доставките на пратките ви в страната. Клиентите ни се доверяват, защото откриват нашите преимущества така не се налага да се занимават с поддръжката на собствен амортизиращ се автопарк, не зареждат сами скъпо гориво, не поддържат допълнителен персонал по необходимост, и най-вече плащат само за това, което имат да превозват

Бърз превоз на цели и частични товари в страната

Благодарение на изградената партньорска мрежа, организираният от нас вътрешен транспорт в България прави доставки в рамките на 2 до 24 часа на територията на цялата страна.

Превозваме в страната всякакви по обем и начин на опаковане стоки – единични кашони, пратки от непалетизирани кашони, групажни пратки, палетизирани товари, частични и цели товари.

Ние реагираме в рамките на максимум час с възможност за товарене, и обичайно можем да изпратим товарния автомобил още същия ден. 

Ние сме гъвкави – за да ви бъдем максимално от полза както за еднократни товари, така и за дългосрочна съвместна работа. Без значение дали се нуждаете от превоз на цели товари в страната, или искате да се включите в групажна пратка – ние сме насреща – потърсете ни! 

Групажни превози

Съобразявайки се с личните потребности и изисквания на клиента, извършваме групажен превоз на малки товари до различни дестинации в страната и чужбина, както и други транспортни услуги, според естеството на пратката. Приоритет на фирмата е обслужването на европейски и руски дестинации.

Предлагаме:

  • Безплатни консултации във връзка с предложенията на „ЕНЕФСИ БГ“ ЕООД
  • Разработване на оптимални схеми и атрактивни оферти, според индивидуалните потребности на клиента
  • Гаранция за сигурност на пратката
  • Доставка в определен срок
  • Вашата пратка пътува със застраховка – “отгороност на превозвача”

Групажни превози и транспорт на товари е много отговорен процес, което означава, че ние транспортираме малки пратки и стоки от различни изпращачи до различни получатели, като се използва едино транспортно средство за всички пратки.

Ако трябва да транспортирате малка пратка, но не сте готови да платите за самостоятелен транспорт, тогава групажен превоз е най-доброто решение за вас.

Нашата фирма предлага на своите клиенти много опции за групажни превози на товари от Европа, Избирайки да работите с NFCBG, вие не плащате „излишно място“ в колата а само мястото което заеме вашата стока по пода на колата. Това е особено полезно при често транспортиране на малки пратки.

Международен транспорт

„ЕНЕФСИ БГ“ ЕООД извършва международен сухопътен транспорт чрез регулярни групажни линии от и до страните от Европа, Турция и Грузия. Благодарение на добрата си организация и договорни отношения със своите международни партньори, нашата фирма предлага превоз на частични и комплектни товари, групажни пратки и опасни (ADR) товари. Мотото на фирмата е „Изпревари времето“, с което гарантираме бързина и гъвкавост на фиксирани цени на предлаганите транспортни и логистични решения, в полза на нашите клиенти.

Фирмата извършва услуги по международен групажен транспорт и транспорт на комплектни товари за своите клиенти, като за целта използва изградени мрежи от превозвачи и контрагенти. Извършва както палетизирани товари, така и на непалетизирани обемни товари по внос и износ от/до България.

Спедиторска фирма „ЕНЕФСИ БГ“ ЕООД е доверен партньор на малки и средни търговци и производители, които имат необходимост от помощта на доверен спедитор, който да организира по най-добрия начин, в срок и на разумна цена техните международни товари. Сухопътният транспорт е най-сигурният начин да реализират продуктите си на отворения европейски пазар или получат суровини и стоки за своята дейност.

Когато имате нужда от международен сухопътен транспорт за вашите товари, „ЕНЕФСИ БГ“ ЕООД ще ви предложи професионален екип от специалисти, който ще ви помогне през целия процес на организиране на траспорта и ще намери разумна цена за него!

Да намериш подходящия тип камион за конкретния товар, с подходящия срок на доставка и на разумна цена, е наша основна работа. Международният сухопътен транспорт изисква съобразяване с много фактори, особено ако той е групажен. Затова нашите спедитори са практически подговени и квалифициарани да направят най-доброто за вашия товар, за да го придвижат безпроблемно и сигурно по дестинацията.